Jogi nyilatkozat

TimeTrade Piotr Bozek
Grażyńskiego 40
43-300 Bielsko-Biala
Poland
Telefonszám: +36 18001660
e-mail: office@maribella.hu
NIP: 547-20-18-151

 

Az Európai Bizottság a bíróságon kívüli vitarendezés platformját (“ODR-platform”) a https://ec.europa.eu/odr címen teszi elérhetővé.

 

 

Jogi információk a Maribella.hu üzlet weboldaláról

Az Üzlet weboldalán közzétett minden anyag és információ (különösen: szövegek, fényképek, műszaki leírások stb.) szerzői jogvédelem alatt áll, és a fent említett szervezet (a továbbiakban: Eladó) tulajdonát képezi, vagy az Eladó a tulajdonosok hozzájárulásával használja fel. Másolás, terjesztés vagy nyilvános előadás csak az Eladó hozzájárulásával lehetséges. A megadott hozzájárulás nem ruházható át más szervezetekre, és bármikor visszavonható.

Az Eladó nem felelős azon más weboldalak tartalmáért, amelyekre az Eladó Áruházának weboldalán linkek vezetnek. A külső linkek Áruház oldalunkon történő elhelyezésekor nem észleltünk jogsértő tartalmat a célcímen.

Ugyanakkor nem vagyunk felelősek az ilyen tartalmak más weboldalakon való létezéséért, mivel ezek a weboldalak nem a mi tartalmunkat képviselik, és nem vállalunk semmilyen kötelezettséget azok ellenőrzésére vagy felügyeletére.